X
Dating & mødested for dig over 50

Opret gratis din profil

Søger du nye venner eller måske en kæreste? Senior.dk er et mødested og datingside for alle over 50 år.


Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Datingsider for seniorer - vælg rigtigt fra starten!

Heldigvis er det blevet mere og mere almindeligt at folk i alle aldre benytter sig af online dating sider. Ingen ser skævt til andre mennesker hvis de fortæller, at de har fundet venner eller kæreste på en af de mange sider der findes på Internettet.

Udvalget er rigt, og der findes datingsider til alle formål og alle ønsker. Er du interesseret i landbrug findes der dating sites til det, er du interesseret i andre mennesker med den samme størrelse som dig selv, ja så er der også danske dating sites til det.
For det voksne publikum – kom og vær med!

For det voksne publikum – kom og vær med!

Senior er ikke den eneste datingside for folk i den modne alder. Der findes et par stykker mere, men denne side er unik i den forstand at det er en side udelukkende for folk over 50 år. På andre sider vil du se at det er en blandet landhandel med folk helt fra 16-18 år, og så op til de ca. 80 år.

Gratis datingsider

Alene på det danske datingmarked findes der masser af gratis datingsider- altså dating sider uden betaling. På disse sider vil du desværre nogle gange opleve nogle af de mindre flatterende vinkler af begrebet dating side, idet der på disse sider ikke er samme bevågenhed fra administratorer som på betalingssiderne. På disse sider kan man også komme ud for at der lister sig rigtigt mange ”scamprofiler” ind- altså folk fra andre lande, som blot er ude på at få danskere i fedtefadet på den ene eller den anden måde, og gerne økonomisk. På sider som senior.dk med aktive administratorer vil du overhovedet ikke blive udsat for den form for profiler i samme store stil. Vi ser dem altid inden de når at lave ulykker.

Det er ligeledes normen på datingsider der er gratis, at de er fyldt med reklamer af alskens slags, både med og uden blinkeri. Det er egentlig forståeligt nok, for ejerne er nødt til at have penge ind til drift af siden, men det er absolut ikke optimalt for brugerne. Reklamer vil du ikke blive udsat for her på senior!

Der er fortrin ved at være på en side for jævnaldrende

Der er fortrin ved at være på en side for jævnaldrende

Fordelen ved senior.dk er, at det udelukkende er for folk over 50 år er, og man er sikker på ikke at modtage breve fra lystne ungersvende eller unge piger som kunne have været vores sønner og døtre. Dating sider for de modne singler gror i antal i øjeblikket, og det synes jeg er en god tendens.

Vi tager ansvaret for vores eget velbefindende og lærer en hel masse mennesker at kende i et og samme hug. Hos os vil du se en verden af mulgiheder når du melder dig ind. Vi har events, chat, forum o.s.v. Du vil kunne deltage aktivt på hele siden sammen med de andre på siden.

Brug trygt dit betalingskort

På nogle sider er der betaling for medlemskab. I mit hoved er det noget der borger for kvaliteten af siden, og ofte er der på netop de sider mange flere muligheder. På disse sider er du også bedre dækket ind med hensyn til din egen, private sikkerhed frem for gratissiderne, hvor der ingen administratorer er.

Aktiviteter på datingsider

På rigtigt mange datingsider er det dating og kærestesøgning der er i højsædet. Det kan ses ved at man f.eks. ikke kan søge venner, men ”kun” potentielle kærester af det modsatte køn. Man kan ikke engang søge på folk af sit eget køn, men det kan jo også være ok hvis det udelukkende er dating eller decideret kærestesøgning man er der for.

På andre sider, som f.eks. senior, er der skabt meget større rammer for den sociale del af det at være menneske. Her kan du søge venner og veninder, rejsefæller, og folk med samme interesser som dig selv. Vores forum lægger ligeledes op til udveksling af ideer og meninger om mangt og meget, og er endnu en mulighed for at lære andre mennesker at kende. Bare spring ud i det, og tag dit eget liv i egne hænder.