X
Dating & mødested for dig over 50

Opret gratis din profil

Søger du nye venner eller måske en kæreste? Senior.dk er et mødested og datingside for alle over 50 år.


Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Netdating - find en sød netdate her

Netdating opstod i slut halvfemserne, hvor de første datingsider så dagens lys. Dengang var der ingen, der havde forudset, at denne kontaktmulighed ville blive så almindelig og populær, som den er i dag.

Netdating er spændende – se hvordan du kommer i gang.

Er du i den modne alder, og tænker at net dating lyder spændende, er det blot at komme i gang. Der er mange på din egen alder, der har fået samme gode ide, nemlig at oprette en profil så de kan kan komme i gang med at netdate.

Netdating foregår på den måde, at du opretter en profil. Denne profil består af nogle oplysninger om dig – alder, højde, vægt og mange andre grundlæggende oplysninger. På Senior.dk bestemmer du selv, hvor meget du vil oplyse om dig selv. Det kan være, du vælger at du gerne vil oplyse din højde, men ikke din vægt. Du har også mulighed for at skrive en lille tekst om dig selv – hvem du er som person, og hvad du søger. Det er vigtigt i netdating sammenhæng, at det er korrekte oplysninger du giver, så den du eventuelt skal date ikke føler, at du er en hel anden person når I mødes.

Mød andre, der også gerne vil på date.

Der er flere og flere, der finder sammen via netdates. Det er spændende at date på nettet, og lære folk at kende, du måske ellers aldrig ville have mødt. Selv om du foretrækker kontakt med personer fra dit nærområde, kan det sagtens være at det netop bliver en person fra en helt anden landsdel, du fatter sympati for og omvendt – at vedkommende kontakter dig fordi din profil har vagt interesse.

Den modne netdater kan opleve en ny verden, hvor der er mange flere i samme situation, end man lige skulle tro. Folk over 50 år, har ikke de samme mødesteder som helt unge mennesker, og det er ikke alle, der har lyst til at hoppe på vognen med fester for de enlige og danseglade.

Det ene udelukker ganske vist ikke det andet, men det er et godt alternativ at kunne sidde i sit hjem og bruge en aften på netdating. På den måde udvides det sociale liv og netværk, helt uden du behøver iføre dig det stiveste puds og stige på bussen til diverse enkeballer eller singlefester, som det hedder nu om dage.

Mød andre fra hele landet.

Når du møder en person via netdating, kan du lære vedkommende at kende, uden at din øvrige omgangskreds nødvendigvis behøver vide noget, før du er sikker på, der er noget at bygge videre på. Du har også mulighed for at date forskellige personer på kort tid, og dermed øge muligheden for at finde netop ham eller hende, der er den helt rigtige. Du kan søge på personer fra alle områder i landet samt personer fra Færøerne og Grøndland.

Kom ind og være med og oplev din første netdate. Det kan være både interessant og berigende at møde andre på denne måde. Net dating er kommet for at blive, og det bliver mere og mere almindeligt, også for det modne publikum, at det er denne løsning der vælges når singlelivet skal skiftes ud med tosomhed eller blot nogle nye gode venner.