X
Dating & mødested for dig over 50

Opret gratis din profil

Søger du nye venner eller måske en kæreste? Senior.dk er et mødested og datingside for alle over 50 år.


Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Sæt din profil ordentligt op. Øg chancen for en date!

Af David Fønsbo, 13. aug. 2015, kl. 13:47
Der er alt for mange der blot melder sig ind på et datingsite og det eneste de gør er, at skrive ”Kæreste søges” som overskrift i profilteksten.

Det kan ses på datingsites over hele verden. Mange sætter ikke engang et profilbillede op og nogle sætter tilmed dårlige billeder op.

Det kan ikke give andet end skuffelser, spildte kræfter og ikke mindst spildte penge.
Sæt din dating profil rigtigt op s

Hvis du vil have noget ud af dine anstrengelser og de penge du betaler for at have en profil, er det vigtigt at du udstråler din unikke personlighed, ved hjælp af det du skriver.

Vi lever alle sammen i vores egen verden og nogle gange har vi en forventning om, at andre ved hvad det er vi vil have og antager nærmest at de kan læse vores ønsker. Det giver sig selv at når man er til stede på et datingsite, så ønsker man en kæreste. Det din tekst skal udstråle, skal være meget mere specifikt end blot: ”Kæreste søges”.

Det kan altså også være svært at sælge sig selv, fordi når det handler om os selv har vi en tendens til at vurdere os selv i forhold til vores selvtillid og vores selvværd. Dvs. hvis vi har et lavt selvværd laver vi en profil der er for ydmyg og for uinteressant. Hvis vi derimod har en selvtillid på størrelse med rundetårn laver vi også en profil, hvor vi bruger store gloser om os selv.

Det er svært at være fuldstændig realistisk omkring sig selv, fordi det er rigtig svært at se sig selv ude fra. Derfor kan det være en fordel at få hjælp ude fra til at vælge sine billeder og til at skrive sin tekst.

Tekst kan skrives kedeligt og informativt. Den kan også skrives overdrevet og misvisende. Det er vigtigt at teksten er ærlig. Den må gerne være underholdende, men den skal være ærlig. Hvis du underspiller dig selv, får du ikke mange dates og hvis du overdriver, får den du skal mødes med for store forventninger og ender med at blive skuffet.

Det er vigtigt at din profil er ærlig!


Din tekst skal formidle to ting:
1. Hvad du søger/ønsker
2. En beskrivelse af dig selv.

Det nemmeste at skrive præcist om er næsten altid punkt 1 og når du skal skrive om dig, skal du se dig selv som et spændende menneske med overskud, som du gerne vil dele ud af. Alle mennesker har noget de kan dele. Lad være med i første omgang at stille så store krav, at du udelukker alle. Giv folk en chance og lav være med at udelukke landsdele der ligger langt væk. Langdistance problemer kan løses hvis du møder den rigtige.

Din beskrivelse af dig selv, må ikke være for kort, men heller ikke for lang og hvis den bliver for faktuel og bare remser kvalifikationer op, så det kommer til at ligne en jobansøgning, bliver den kedelig. Hvis du har humor – og det har alle i en eller anden grad, så brug den.

Vi er heldigvis forskellige og sproget er nærmest ubegrænset, så det kan godt lade sig gøre at skrive en tekst som både er spændende, afspejler de værdier vi har og fortæller om hvem vi er og hvad vi laver.

Inden du går i gang med at skrive tekst til din egen profil, kan det være en rigtig god ide at kigge på hvordan andre gør. Ikke bare kigge på én profil, men kigge på mange for at få en masse indtryk. Både af de gode og de dårlige profiler.I næste uge gennemgår vi hvorfor du skal sætte et profilbillede op og hvad du skal tænke på når du gør det.

Kommentarer

Nille 62 skrev 15. aug. 2015, kl. 11:14
Vil påstå at en god profiltekst er mere vigtig end et billede. Har fået mange henvendelse selvom jeg ikke har billede på. Så et billede er ikke afgørende for at få kontakt, men teksten har en stor betydning.

faaborg15 skrev 15. aug. 2015, kl. 10:27
faaborg15
Er så enig! Er virkelig træt af at måske 75% af mændene herinde bare skriver Kæreste søges og ikke en eneste oplysning om dem selv og selvfølgelig heller ingen billed. De har jo ikke en chance!! Føler virkelig bare at mange er herinde for at smugkigge, synes i den forbindelse selv at mine penge er dårligt givet ud. Hilsen Faaborg 15

bitten skrev 15. aug. 2015, kl. 10:25
Som "musvit" skriver, intet billede, for at beskytte mig selv. Jeg sender et billede, hvis jeg mener at have en god kontakt og er hamrende ligeglad med om der er profilbillede ved første kontakt, må indrømme at have sorteret fra, pga. profilbillede, måske er det den sødeste person, men billedet taler i mod. Men hvis der ikke opstår gensidig interesse, mener jeg ikke at den anden person behøver at have et billede af mig og omvendt. Har fået gode "venner/kontakter" herinde og alle var uden profilbillede, det finder man ud af hen af vejen....Selv om jeg er på standby i øjeblikket, følger jeg stadig med i hvad der sker herinde.

Hanne 73 skrev 15. aug. 2015, kl. 07:45
Hanne 73
Jeg kan ikke rigtig finde ud af om jeg skal betale, det er åbenbart den eneste måde man kan komme i kontakt med en man godtkunne tænke sig snakke med. Max

Ester skrev 15. aug. 2015, kl. 01:23
Det er utroligt, at man kan få en negativ, vred kommentar, fordi man ikke har udfyldt sin vægt! Især da hverken afsender eller modtager på det tidspunkt havde sat et billede ind i profilen. Jeg vil gerne plædere for såvel billede som - i det mindste forsøg -på at beskrive sig selv og sine ønsker!

musvit skrev 14. aug. 2015, kl. 22:07
Jeg har prøvet at skrive en seriøs og positiv profil, men det jeg møder er absolut ikke seriøst, jeg har undladt at sætte billede på for at passe på mig selv, jeg synes også det er lidt unfair at man er ude af systemet så snart man ikke synes man får noget til gengæld.. Det var en lille øf fra musvit..

ensomme skrev 14. aug. 2015, kl. 21:36
ensomme
Hej Hvis jeg må komme med en kommentar det bliver jeg nok ikke populær på men det overlever jeg nok. Jeg syntes at mange af damerne her på siden stiller for store krav til os mænd I skal tænke på at vi mænd som ikke har haft den store uddannelse bliver bange for at skrive til jer og kunde I ikke også selv skrive selv først til os tar

Leona skrev 14. aug. 2015, kl. 21:30
Leona
Jeg vil gerne se lidt før jeg betaler VIP medlemskabet.

Bimbum skrev 14. aug. 2015, kl. 20:41
Smølf46 ... du kan have skrevet til et medlem som ikke er VIP, altså betalende medlem, de kan se, der har været aktivitet og at nogen har skrevet, men vedkommende kan ikke læse og svare din henvendelse ... jeg er eksempelvis ikke VIP, men det har jeg skrevet på min profil ... Jeg er stadig på tænke om det her er noget jeg vil stadiet ☺️

Luciana skrev 14. aug. 2015, kl. 19:42
Hej igen, jeg beklager stavefejl I min skrivelse tidligere, det er Stavekontrolen på min felefon. Håber at teksten er læselig alligevel.
Venligst
Luciana

Luciana skrev 14. aug. 2015, kl. 19:32
Hej, Jeg talker for de gode råd, men jeg vil gerne spørge on den skrivelse er en standard skrivelse, som I sender til alle eller om den er individuel, fordi jeg er nemlig overrasket over, at I taker om at sætte et pænt billed af sig selv, og det er netop det jeg gjorde så godt fra dag one. Til gengæld, har jeg ikke gjort ret mig om teksten, og det er lige dér, hvor indsatsen burde sættes Hvad mig angår I hvert fald.
De beasts hilsener herfra.

Smølf46 skrev 14. aug. 2015, kl. 18:42
Jeg forstår simpelthen ikke at man i det mindste ikke svarer på en henvendelse, det må da være det mindste man kan gøre.

OldefarP skrev 14. aug. 2015, kl. 18:40
hvad mener i der bør ændres i min profil ??? Mvh Oldefar

Elsebeth H skrev 14. aug. 2015, kl. 18:37
Jeg har ikke et profilbillede, og ved ikke hvorledan jeg får det.

ben skrev 14. aug. 2015, kl. 18:04
ben
Jeg reagerer aldrig på en annonce uden billeder eller/og teksten. Jeg køber ikke en ting men søger en nye fremtid med mennesker, en kvinde.


Skrevet af: David Fønsbo