X
Dating & mødested for dig over 50

Opret gratis din profil

Søger du nye venner eller måske en kæreste? Senior.dk er et mødested og datingside for alle over 50 år.


Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Chat for danskere over 50 - find venner og kæreste på chatten!

Ordet chat stammer fra engelsk, og betyder blot samtale - eller på hverdagssprog - en snak. Når du opretter dig på en datingside, vil der ofte være en chat. Det er et virtuelt rum, du kan trykke dig ind i, og hvor du kan skrive med de andre brugere af siden. På senior.dk er der både en fælles chat, hvor I er flere på samme tid, og en direkte chat, hvor du vælger en profil du vil skrive med. På den direkte chat, kan ingen andre se, hvad I skriver til hinanden.

Brug vores chat til sjov og alvor.

Det er sjovt at chatte, når man først er kommet i gang, og du skal ikke holde dig tilbage. Klik dig ind og sig hej til de andre, der allerede er i gang med at skrive sammen. Med tiden, når du har besøgt chatten nogle gange, kommer du til at ”kende” de andre brugere. Det kan give mange sjove timer at deltage. Der kan være smalltalk med ping-pong, hvor der pjattes, og der kan være mere seriøse samtaler hvor der luftes holdninger til det ene eller det andet.

Chat dig til en kæreste

Der kan sagtens opstå kemi, når man befinder sig på en chat. Du få måske lyst til at lære en af chat deltagerne at kende efter i har udvekslet synspunkter. Rigtig mange singler har mødt hinanden via en chat på en datingside, så det er bare om at komme ind og være med. Måske finder du en dejlig kæreste, eller blot nogle gode venner.

Find venner på chatten.

Det er nemlig også en god måde at finde venner på. Det kan blive til et helt nyt netværk, hvis du står alene tilbage ovenpå en skilsmisse, eller hvis du har mistet din ægtefælle. Nogle gange er der sket flere skilsmisser i din omgangskreds, og dit netværk kan være skrumpet ind alene af den grund

Drøft dine interesser..

Vores fælles chat lægger også op til en drøftelse af diverse interesser. Det kan være, du kommer i snak med en person, hvor I har en interesse til fælles. Det er et godt udgangspunkt for et fremtidig venskab at dele en interesse. Der kan drøftes alt mellem himmel og jord, og har du ledt efter en hobby, kan du måske finde inspiration ved at chatte med andre der har spændende hobbies.

Kom ind og være med.

Opret en profil og bliv budt velkommen på blandt andet chatten. Du er kun et par klik væk fra at kunne deltage – blive en del af gruppen der bruger vores chat.