X
Dating & mødested for dig over 50

Opret gratis din profil

Søger du nye venner eller måske en kæreste? Senior.dk er et mødested og datingside for alle over 50 år.


Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Dating - Hvordan skaber jeg den første kontakt?

Af David Fønsbo, 1. juni 2015, kl. 15:27
Mange mennesker har ikke den fjerneste anelse om hvad de skal skrive, når de skal skabe den første kontakt på et datingsite. Det er heller ikke nemt at skrive sådan en henvendelse, hvis man ikke lige er uddannet som tekstforfatter. Så vi har prøvet at sætte forskellige typer henvendelser op til en sammenligning her under. Det kan sikkert laves mere nuanceret, men disse fire forskellige mail henvendelser viser meget fint hvad du skal gøre og specielt hvad du IKKE skal gøre.
Kontakt

 • Den umulige:


  ”Hej.”

  Hvis det var ude i byen, hvor man mødes og kan se hinanden i øjnene, er der ikke noget i vejen med et ”Hej”. Det kan nemlig nemt følges op af noget mere, men at sige ”Hej” i en mail med et glimt i øjnene, er umuligt.

 • Den besværlige:

  Kiggede lige på din profil. Den så spændende ud”.

  Nå ja... tak for det. Og hvad skal vi så lige snakke om? En fuldstændig upersonlig henvendelse, der se ud til at være sendt ud til hundredevis af profiler. Den henvendelse får du ikke noget svar på. Jo, måske hvis du ligner Richard Gere eller Pamela Anderson...

 • Den kedelige:

  Hej XX, jeg er 66 år gammel, har 2 børn, nylig fraskilt, pensioneret landmand og samler på madopskrifter.”

  Den tekst sælger ingenting. Den tænder ingen ting. Den lægger op til en kedelig jobsamtale hvor man bare udveklser CV, og oplysningerne om dig står jo alligevel på din profil... Ik' sandt?

 • Den humoristiske:

  Hej XX. Når du nu går i byen med den kæmpe håndtaske på dit profilbillede... er det så fordi du har din hund med i den...?”

  Se nu nærmer vi os noget! Her viser du at du rent faktisk har set XX's profil og ikke bare sender 50 enslydende mails til alle mellem 50 og 55. Hvis du så samtidig demonstrerer humor, øger du chancerne betydeligt for at få et godt svar tilbage.

  Nogle gange tager man en chance ved at skrive på den måde, men de fleste mennesker falder for god humor og hvis de ikke gør, kan det vist også være lige meget.

Tænk på at snakken skal være let og uforpligtende, som om det var almindelig small talk til en reception, bare krydret med lidt sjov.


Flirt er ikke så nemt på skrift som det er i virkeligheden, fordi man ikke har kropssproget med i en mail, men heldigvis er flirt og jordbunden humor meget tæt beslægtet.

Så hvis du kan få lidt humor – som ikke har karakter af en brugt vittighed ind i din henvendelse, øger du dine chancer betydeligt for at få svar.

Har du tips eller erfaringer du vil dele så skriv en kommentar her nedenunder og lad os få en snak i gang!

Kommentarer

Ung af Sind skrev 13. juni 2015, kl. 01:19
Tror mange stiller for høje krav,eller søger noget der ikke findes. Glem al snak om økonomi,økonomi er grunden til de fleste skilsmisser. Det drejer sig ikke om hvor meget du har,men om hvor meget du er i stand til at give. Citat slut!

musling skrev 9. juni 2015, kl. 10:35
musling
søger venskab en man kan betro sig til jeg er 83 år

Shanto skrev 7. juni 2015, kl. 02:05
Nu er der ret mange kvinder her på siden, der bare trykker på interesseret....og så ikke mere...de skriver ikke noget men bare trykker på knappen, så er det op til en om at skulle skrive o.s.v. til personen......Og det er gerne nogle der ikke har noget skrevet på deres profil i forvejen og måske endda også ingen foto.....Jeg skrev i starten...men ikke om jeg gider mere, jeg ignorer dem fuldstændigt hvis ikke de også skriver en meddelse også. Og så endda så sidder flere af dem på forsiden og brokker sig over de uopdragen mænd ☺️

nerie skrev 4. juni 2015, kl. 14:50
Det gælder bare om at være naturlig, have godt humør vel at mærke med det fortrin at man kan bevæge sig på det lidt vovede uden at det fører til vrede. Det er noget man får efter mange års erfaring og ikke noget man bare sådan lige træder ind i, så jeg har ikke problemer og har heller ikke haft det. Den med håndtasken kan bruges måske i en mere tilpasset form.

knudsen skrev 2. juni 2015, kl. 00:12
den der med håndtasken med hund i er absolut ikke skrevet af en der er seriøs .


Skrevet af: David Fønsbo