X
Dating & mødested for dig over 50

Opret gratis din profil

Søger du nye venner eller måske en kæreste? Senior.dk er et mødested og datingside for alle over 50 år.


Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Single - og glad for det - eller ?

Betegnelsen single er et ord, der er hentet fra den engelske ordbog. Det betyder i al beskedenhed enkelt. Man er jo også en enkelt, hvis man ikke er i et parforhold, så beskrivelsen dækker fint hele spektret, hvad enten du er fraskilt, enke, eller blot ikke har en kæreste.

Nogle her i landet har fordansket ordet, og kalder det singel, altså ordstillingen ligner mere det danske – som det udtales i stedet for at bruge fremmedordet i sin oprindelige form – single.
Single søger singles

Find et nyt netværk på Internettet.

Er du i den modne alder og alene, er det nærliggende at du søger kontakt med andre. Du har måske mistet en del af din omgangskreds i forbindelse med en skilsmisse, og har brug for nye i dit netværk. Mange med status som single, finder vej til Internettet og dets mange muligheder.

På Senior.dk er muligheden for at finde et helt nyt netværk stort, idet vi ikke kun er en datingside, men også en side, hvor du kan finde en hel ny omgangskreds. Det bliver så en del af dit private netværk – andre singler som er i samme situation, at de mangler nogen på deres egen alder til den sociale del af livet. Det er ikke altid nok med børn og børnebørn. En voksen single har brug for mere end blot at være forældre og bedsteforældre.

Søg og find en ny kæreste.

Single og dating er tæt forbundet. De to ord hænger uløseligt sammen på Internettet. Rigtig mange sider henvender sig til dig, hvis du er uden partner, kæreste eller om man vil – soulmate.

Det er blot at finde det rette sted at søge. For den modne single er der efterhånden også rigtig mange steder at finde en kæreste. På senior er målgruppen den voksne single over 50 år. Det er få klik med musen, så er du inde og kan se de andre der, ligesom du, søger en kæreste eller blot gode venner.
Nogen går direkte til datingdelen og søger for at finde den eneste ene, mens andre mere lægger op til kontakt på venskabelig basis i første omgang.

Grænseoverskridende – Nej da ..

Jo for nogen over 50 år, er det grænseoverskridende at oprette en profil og råbe ud over verden, at her er der en single, der ønsker sig en kæreste. Mange lever med andres formodede fordomme, om at hvis du søger en kæreste på nettet, er du samtidig ekstrem ensom. Det er slet ikke tilfældet. Mange har en fasttømret vennekreds, som de også bruger.

De vil blot gerne have en kæreste, og ham eller hende finder de ikke i deres vennekreds. Især den voksne single har brug for det udbud Internettet byder på – nemlig at kunne finde en partner, de ellers ikke ville møde. Diskoteksbesøg hver lørdag tiltaler ikke rigtig hovedparten af singler over 50.

Flere måder at være kærester på.

Nogen trives rigtig godt med at være alene, altså hvor de ikke bor sammen med en kæreste, mens andre har det stik modsat. De vil gerne etableres i et fast forhold med hele pakken og helt ud af deres single tilværelse. Den ene måde kan være lige så rigtig som den anden. Det afhænger af hvem man er. Kom ind og vær med, også selv om du ikke har planer om at flytte sammen med nogen. Det er som sagt meget udbredt at finde en kæreste og bo hver for sig.