X
Dating & mødested for dig over 50

Opret gratis din profil

Søger du nye venner eller måske en kæreste? Senior.dk er et mødested og datingside for alle over 50 år.


Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Mød nye venner over 50 år - få dejlige oplevelser

Venskaber er livets guld, siges der. Et rigtig gedigent venskab, hvor du altid ved at den anden støtter op om dig, også selv om du har opført dig fjollet, sagt noget underligt eller bare er dig selv.

Med mindre du har det bedst i dit eget selskab, og ikke har lyst til sociale relationer af nogen art, er venner noget, der står højt på listen, måske især hos singler.

Om det at være venner.

Venner kommer ikke af sig selv. De skal findes og plejes i passende omfang. Måske er du kommet ud af et forhold, hvor jeres fælles venner har valgt side, som man siger, eller også har du ikke haft egentlige venner, mens du har været gift eller i parforhold. Du har måske været optaget af din nære familie, og ikke vedligeholdt kontakten til dine tidligere venner.

Find dine venner online

Find dine nye venner online.

Mange tror at datingsiderne kun bruges til kærestesøgning, men de bruges i høj grad også til søgning på nye venner. Tusindvis har fundet en helt ny omgangskreds ved at melde sig ind på en datingside. Er du senior, er der rigtig god mulighed for at finde dine nye venner på en af de sider, der er for det voksne publikum.

Du har måske i første omgang tænk dig at finde en kæreste, og er endt op med at møde adskillige nye mennesker til events for sidens brugere. Nogle af disse mennesker kan blive dine nye venner, og måske finder du oven i købet den eneste ene på samme måde.

Brug sidens potentiale

Der er også mange, der møder hinanden i et af chatrummene på datingsiden. Det er derfor ikke udelukkende en mulighed for kærestesøgende, men også for dig som søger venner.

Netværk er andet end din Internetforbindelse.

Du kan få en anden slags netværk, når du befinder dig på en side som senior.dk. Det handler om det private netværk af venner og bekendte, som du måske ønsker dig. Du kan opleve at lære nogen at kende i den anden ende af landet, så du også kommer ud og oplever andre steder end lige den lokale biograf eller bodega. Mange har fundet venner online, som de mødes med både i weekends og ferier, og som bliver en fast del af deres liv fremover.

Fælles interesser.

Du kan i ro og mag sidde i din stue, og udse dig folk med samme interesser, som du selv har, måske har du en lidt speciel interesse, og finder lige præcis den ven som kan dele det med dig.

Kom ind og vær med.

Er du en af dem, som gerne vil finde nogle nye venner, skal du blot oprette en profil og finde andre, som søger det samme. Du vil blive taget godt imod af de andre brugere, som alle er voksne modne mennesker.