X
Dating & mødested for dig over 50

Opret gratis din profil

Søger du nye venner eller måske en kæreste? Senior.dk er et mødested og datingside for alle over 50 år.


Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Seniordating - for alle over 50. Find en date her!

Hvis du har været ude af datingscenen i et stykke tid, kan udsigten til atter igen at skulle starte være både spændende og lidt skræmmende. Selvom det er nemt at kigge rundt i vores lister over søgende seniorsingler er det vigtigt at sikre dig, at du er velforberedt inden du rækker ud.

For at sikre dig at dine forventninger til datingsiden har gode kår, får du her nogle tips:

Hvem og hvad er det du leder efter?

Dette er en af de vigtigste ting at gøre sig klart inden man starter ud. Ønsker du et godt venskab eller et mere involverende forhold? Kunne du forestille dig at et nyt forhold potentielt kunne ende i ægteskab, eller prøver du blot at møde nye mennesker?
Dine svar på disse spørgsmål vil hjælpe dig til at træffe beslutning om, hvem du ønsker at nå ud til via online dating for seniorer.

Hvor vigtig er forenelighed?

Nogle mennesker melder sig til Internet- sider i det håb om at de finder ligesindede mennesker som de kan dele deres interesser og lidenskaber med. Andre gange handler det om at møde nogle mennesker totalt anderledes end sig selv, så man kan få en ordentlig en på opleveren og få udvidet sin horisont. Det er aldrig for sent- også selvom man er oppe i alderen.
Uanset din præference er det en god idé at aftale med dig selv, hvilken grad af forenelighed du ønsker fra din udkårne.

Hvor meget er du villig til at forandre?

Nogle mennesker bruger netdating som en mulighed for en frisk start i deres liv. Andre bruger det simpelthen til at bekræfte den vej og retning som deres liv allerede tager.
Det kan være en god idé at gøre dig klart hvor meget af dit nuværende liv du er villig til at forandre. Kan du lave regelmæssige aftaler med dit nye bekendtskab, eller er din hverdag så travl at I kun kan ses ind imellem? Begge ting er ok, men det kan være en god idé at have de ting på det rene inden du starter. Som seniordater kan man nemt have fået sig nogle indgroede vaner der kan være svære at bryde, men er du klar så hop blot ud i det.

Hvordan er tingene anderledes nu?

Afhængigt af, hvor lang tid du har været ude af det pulserende datingliv, kan du opleve at tingene er dramatisk anderledes end sidste gang, du var aktivt søgende. Mens de gode gamle kæreste/- datingaktiviteter som en god middag og en tur i biffen stadig er en god idé, er der nu endnu flere muligheder for et par. På senior.dk kan du/I f.eks. kigge under ”Events” i jeres nærområde, og på den måde få en god date sammen med din udkårne og andre ligesindede.

Hvordan skal jeg præsentere mig selv?

Dette er for mange et vigtigt spørgsmål. Da det kan være et godt stykke tid siden du sidst har skulle gøre indtryk på nogen, kan det være vigtigt at overveje hvordan du vil have andre til at se dig.
Mens tidligere forhold kan have spillet en stor rolle i udformningen af hvem du er i dag, så er det nu vigtigt at fokusere på nutiden og fremtiden, når du skal møde nye mennesker. Så længe du er dig selv og viser ægte interesse i den person du er sammen med, så kan det ikke gå helt galt.