X
Dating & mødested for dig over 50

Opret gratis din profil

Søger du nye venner eller måske en kæreste? Senior.dk er et mødested og datingside for alle over 50 år.


Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Find en kæreste på Internettet og bliv din singletilværelse kvit.

Find en kæresteHvis du har besluttet at nu vil du finde en kæreste, kan du gribe det an på flere måder.

Du kan på traditionel vis begynde at gå i byen hver weekend, melde dig til diverse aktiviteter i håb om at den eneste ene har meldt sig til samme seance, eller du kan oprette en dating profil på Internettet. Det med at gå i byen, kan du hurtigt få nok af, især hvis du er ovre den første ungdom og egentlig ikke synes den slags festivitas tiltaler dig længere. Hvem har lyst til at hænge i en bar den ene lørdag efter den anden, når der er mange andre ting, der virker mere interessante. Derfor er Internettet en kærkommen mulighed, når søger en kæreste.

Hav tålmodighed i din søgen.

Når du vil finde en partner, kan det ikke altid klares på en dag eller to. Det kan kræver tålmodighed, ligesom ude i den virkelige verden. Måske er netop den person du leder efter ikke lige online, eller også dukker vedkommende pludselig op, når du mindst venter det. Hvis du har set en profil, der tiltaler dig, skal du naturligvis kontakte vedkommende, men lad endelig være med at sende et ”rykkerbrev” hvis han eller hun ikke lige svarer med det samme. Du risikerer blot, at vedkommende ikke har lyst til at svare og så er du tilbage ved start, og skal begynde forfra med at finde en anden profil, der kunne være interessant for dig.

Forventninger kontra virkeligheden.

Måske forventer du at blive bombarderet med breve i din indbakke, og hvis det ikke sker med det samme, tror du måske der ikke sker noget på siden. Det er ikke tilfældet. Mange, især folk i den modne alder, vil godt lige se dig lidt an, inden de skriver et seriøst brev. Det er med kærestesøgning som med andre måder at møde folk på. Der skal af og til tages tilløb til at kontakte en fremmed person.

Derfor er der også flere forskellige måder, man kan gøre hinanden opmærksom på, at man er interesseret. Der kan være en interesseknap, eller en favoritliste. På den måde, kan vedkommende se, at du er interesseret, og på den måde har kontakten fået sin spæde start. Ikke alle er lige modige, og der vil altid være nogen, der finder det grænseoverskridende at tage initiativet. Det gælder både kvinder og mænd, selv om de er meget seriøse, når de søger en kæreste.

Vælg din datingside med omhu.

På mange datingsider er det gratis at oprette sig, og nogle steder er alt gratis. Du får det, du betaler for. Det vil sige, at hvis du søger en kæreste, men ikke har lyst til at bruge penge på dit forehavende, vil sidens funktionalitet også bære præg af, at det ikke er noget der har kostet det helt store at stable på benene. Stiler du derimod efter noget, der udover din søgning, også kan bruges som spændende tidsfordriv med blogskrivning, debatter og lignende, vil der være et mindre beløb der skal betales for disse funktioner.

Du får samtidig nærværende support fra siden administration, der kan bistå dig med hjælp, hvis der er noget du er i tvivl om i forhold til dit medlemskab og sidens funktioner.

Få en sidegevinst når du søger kæreste.

Giv ikke op, hvis du ikke straks finder det du søger. Du kan i mellemtiden måske endda erhverve dig nogle venner. Nogle gange bliver et møde til et venskab i stedet for en kæreste, og det er slet ikke så ringe endda. Der er opstået rigtig mange venskaber på den måde på de forskellige datingsider på Internettet. På den måde har dit medlemskab ikke været forgæves, selv om du måske skal vente lidt længere på en kæreste end du først havde forventet.

Kom ind og være med i fællesskabet.

Når du søger en kæreste på Internettet, kommer du også ind i en slags fællesskab, hvis du selv ønsker det. Du bestemmer selv, hvor meget du vil involvere dig med andre på siden. Måske vil du gerne blot kigge dig omkring, og bruge datingdelen, men du har også mulighed for at debattere og skrive dagbog, mens du venter. Det giver et godt fællesskab på siden, og det kan du alt sammen blive en del af. Hold dig ikke tilbage, men spring ud i det. Det er andre i samme situation som dig selv, du vil stifte bekendtskab med.