X
Dating & mødested for dig over 50

Opret gratis din profil

Søger du nye venner eller måske en kæreste? Senior.dk er et mødested og datingside for alle over 50 år.


Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Senior date - mød den rigtige her

Når du er over 50 år og gerne vil finde en kæreste, har du her mulighed for at finde netop den person, du kunne tænke dig at tage med på en senior date. Det er ikke anderledes end andre dates, blot er det for det modne publikum og som sådan har du status som senior.

Der skal nogle gange lidt overvindelse til for at oprette sig på en datingside, men når først profilen er oprettet, bliver det rigtig spændende, for hvornår får du den første aftale om en senior date. Hvis du aldrig har prøvet det før, kan det godt give de berømte sommerfugle i maven. Det kan godt være mange år siden disse sommerfugle har rørt på sig, men så er det godt at en aftale om et møde kan få dem til til at flyve igen.

Det er egentlig så dejligt befriende, at tiden har lært os, at vi ikke bliver hverken maltrakteret eller sat i gabestok på byens torv, hvis vi tager initiativ til en date. Det værste der kan ske, er et nej tak, og så går du jo blot videre og inviterer en anden med på en super dejlig senior date.

Både kvinder og mænd kan tage initiativet. Det er heldigvis slut med at det kun er manden, der har dette hængende på sig, at det er ham der skal tage initiativet. Mange kvinder over 50 år har heldigvis også mod på at være først med initiativet til at mødes.

Kom ind og være med, og oplev at komme på en senior date, måske med en ny eneste ene, som man sagtens kan møde i den modne alder.
Så let er det.

Så let er det.

Du opretter blot en profil ved at svare på de få oplysninger vi beder dig om. Hvis du ikke har tålmodighed eller blot er nysgerrig på at komme hurtig ind og kigge, kan du efterfølgende redigere din profil og få det hele med i anden omgang.

Du er nu godt på vej til din første senior date. Tryk på Søg og find de andre brugere på siden.
Når du har fundet en profil af interesse, skriver du blot til vedkommende for at høre, om I skal skrive lidt med hinanden. Nogle er til en hurtig date, mens andre gerne vil vente lidt med at mødes. Sådan er vi så forskellige, og det er også helt i orden.

Spørg os, hvis du er i tvivl.
Er du i tvivl om, hvordan du bruger siden, kan du altid kontakte os i Kundeservice. Det skal ikke være småproblemer, der afskærer dig fra at komme på en senior date. Vi kan hjælpe dig med at finde rundt på siden, samt forklare hvordan du bruger sidens funktioner.