X
Dating & mødested for dig over 50

Opret gratis din profil

Søger du nye venner eller måske en kæreste? Senior.dk er et mødested og datingside for alle over 50 år.


Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Artikler om dating

Her finder du et udpluk af artikler om det at date (søge en kæreste) på nettet. Senior.dk specialiserer sig indenfor aldersgruppen 50plus - dvs. man skal være mindst 50 år, for at være på denne side (det er dog okay i nogle tilfælde ned til 47 år). De artikler du finder her, er altså med det twist, at det er for den modne aldersgruppe på 50plus. Det er naturligvis fordi det at søge en kæreste som 18-årig er noget helt andet, end det er for en på 75 år.

Artiklerne er listet i vilkårlig rækkefølge, og vi håber du må få glæde af at læse dem!

  • Senior date i DK - at date, når man er fyldt 50, kaldes i daglig tale at "senior-date". Det kan du læse meget mere om her!
  • Senior dating, kun for voksne - en artikel om hvilke betragtninger du skal gøre dig før du benytter seniordating, og hvordan du gør det bedst.
  • Kæreste søges (over 50 år) - hvad er de vigtige punkter, når du søger en kæreste ? Hvilke faldgruber er der ? Hvordan finder du nemmest en kæreste ? Bliv klogere med denne artikel!
  • Find nye venner - for de fleste af os er venner utroligt vigtige at have. Om det så bare er 1 eller 2, så kan de gøre forskellen på et godt og et kedeligt liv. Læs mere om, hvordan du kan finde nye venner på nettet her.
  • Gratis dating for seniorer - en lille artikel om, hvordan man datede førhen ctr. nu, og om hvorvidt det i sidste ende kan betale sig at vælge gratis dating.
  • Single søger singles - er du single, og tilfreds med det ? Eller vil du gerne møde kærligheden endnu engang ? Læs om mine betragtninger her!
  • Chat - på Senior chatten møder du alle typer mennesker til hyggeligt samvær. Mange finder også nye venner, og sommetider en kæreste, igennem chatten.
  • Netdating - kom på date her på Senior.dk med netdating for alle over 50 år.

Ja, det var så en masse gode artikler, med fokus på det at møde partner og nye venskaber på nettet. Vi håber naturligvis du finder det du ønsker her på Senior.dk, og skulle du få lyst til at oprette en profil så du kan kigge indenfor blandt de tusindvis af andre danskere her på siden, kan du benytte dette link:

Opret en profil på Senior.dk her

Rigtig god fornøjelse!
Tilmeld dig gratis