X
Dating & mødested for dig over 50

Opret gratis din profil

Søger du nye venner eller måske en kæreste? Senior.dk er et mødested og datingside for alle over 50 år.


Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Kontaktannoncer på nettet - find kærligheden her

Kontaktannonce er et lidt forældet udtryk, men det bruges endnu af rigtig mange.

Det primære formål er at finde en kæreste eller blot en god ven. Du kan oprette en kontaktannonce flere steder. På Internettets datingsider finder du rammerne til din annonce, og du finder straks mange med samme ærinde, som dig selv.

Tidligere var kontaktannoncens gang over stepperne knapt så fleksibelt som i dag. Man kan roligt sige, det foregik i sneglefart, og skildpaddegear. Bortset fra flaskeposten, var det den mest langsomme proces fra A til B, man i dag kan forestille sig. Det var næsten var en medalje værdig for dem der gennemførte forløbet.

Hvad er det ?

I en kontakt annonce oplyser du om du er mand eller kvinde, og hvad du søger. Det er også en god ide at den indeholder information om dine interesser, og din dagligdag.

Alle der skal læse den, vil gerne have så mange oplysninger om dig som muligt, dog uden at gå helt i detaljer. Det er altid rart at vide, hvad en potentiel kæreste beskæftiger sig med, og hvordan du opfatter dig selv. Er du ikke længere på arbejdsmarkedet, kan du skrive om dengang du var, eller blot skrive om dine nuværende aktiviteter. Der er ikke nogen egentlig opskrift på en god kontaktannonce, udover at der skal stå noget om dig selv og det du søger.

Når talen falder på kontaktannonce, er der helt sikkert en del, der tænker på sangen med Bjarne Liller - Billet mrk, som i manges bevidsthed blot hedder ensom dame 40 år.


Det var sidst i 70'erne denne sang havde sin storhedstid, og den blev spillet adskillige gange om dagen i radioen. Det var et stort hit, og fik kærestesøgning den vej til at være mindre tabubelagt.

Kontaktannoncer i moderne tider

Nu om dage er det ”legalt”, at du har fundet din partner på Internettet og du bliver ikke længere betragtet som en desperado, der ligefrem har averteret i avisen efter en kæreste.

Opret du blot en kontakt annonce. Det tager kun få minutter. Du vil nok støde på en anden betegnelse, når du vil oprette den. På Internettet står der oftest, at du kan oprette en profil. Det er det samme, som en kontakt annonce, blot mere moderne, og med et internationalt præg. Det er kun udtalen, der er forskellig fra land til land.