X
Dating & mødested for dig over 50

Opret gratis din profil

Søger du nye venner eller måske en kæreste? Senior.dk er et mødested og datingside for alle over 50 år.


Jeg er en

Jeg søger

Mit postnr
 

Datingprofil - Få succes med en god dating profil - Sådan gør du

Af David Fønsbo, 17. nov. 2021, kl. 00:00
Hvis du er en af dem der sidder måned efter måned og venter på, at nogen henvender sig efter at have læst din dating-profil, så skulle du måske overveje et par justeringer. Der er nemlig mange ting du kan gøre for at 'sælge' dig selv bedre. Nu har vi den sidste tid udgivet nogle artikler der har beskrevet hvordan du får større succes med dating online.
Storre_success_med_din_dating_profil

Denne artikel er den sidste i serien om, hvordan du kan forbedre dine chancer for success med dating online. Den kan også bruges som checkliste. Men den rigtige profil kommer man langt!

Skab interesse.

1. Vær opmærksom på dine profilbilleder. Læs her: /tidende/profilbilleder-oeger-chancen-for-kontakt-med-7-gange
Billeder der viser at andre smiler til dig eller viser at andre har det godt i dit selskab, sælger bedre.

2. Kvinder finder som regel en mand mere interessant hvis andre kvinder smiler til ham. Det skyldes et urinstinkt fra den gang én han havde mere end én hun. Når der så kom nye hunner til og kunne se at der i forvejen var andre, virkede det som en forhåndsgodkendelse. Det andre kvinder har sagt god for, behøver ikke at blive godkendt igen.

3. Vælg et brugernavn der udstråler noget positivt. Det er sjældent godt at bruge sit eget navn. Det har vist sig at mange mænd bliver tiltrukket af brugernavne der indikerer noget om kvindens fysik. ”Slank Kvinde”, ”Blondie”, ”Bright Eyes”, ”Ballets Dronning” osv.

Kvinder bliver mere tiltrukket af brugernavne der siger noget om intellektet, ”Kong Midas”, ”Plato”, ”Mr. Social” osv.

4. Derudover er det en god ide at finde et brugernavn, der starter med de første bogstaver i alfabetet. Det er en ret pudsig tendens, men undersøgelser der har målt success, har vist at uddannelse og indkomst er stærkest knyttet til navne der ligger i starten af alfabetet.

5. Et besværligt trick fra psykologien, som jeg aldrig selv har brugt og heller ikke vil bruge, er også at finde en profil som er interessant og så lave et brugernavn, der minder om den du er interesseret i. Det virker, fordi to enslydende brugernavne indikerer et fællesskab. Ligesom to profiler der ligner hinanden, og har sammenfaldende interesser også indikerer et fællesskab på forhånd.

6. Det kan være fristende at skrive sin email i profilteksten. Det er dog sjældent tilladt på datingsider og det har den meget ubehagelige bagdel, at det netop er en af de ting scammere går efter!

7. Din profiloverskrift er også vigtig. Du skal ikke bruge svære ord, men hvis du kan få andre til at stoppe op eller trække på smilebåndet bare et øjeblik, forøger du den tid folk ser dit billede, og det i sig selv, øger andres smag og sympati for dig.

8. Når du skriver om dig selv skal det fylde ca. 70% af alt hvad du skriver. De sidste 30% skal handle om hvad du søger.

9. En profil, der virker oprigtig, er mere tilbøjelig til at skabe interesse.

10. Husk humor.

11. Vær personlig i kommunikationen. Skriv ikke for lange mails. Slet ikke i starten.

12. Stil åbne spørgsmål – altså spørgsmål der lægger op til et længere svar, som ikke bare er et ja eller et nej.

13. Lad være med at spille kostbar. Det virker ikke, og da slet ikke online. Svar hurtigt.

14. Det der huskes bedst fra en chat eller en mailserie er oftest det, der sidst er foregået. Slut derfor af med noget sjovt, eller i hvert fald noget positivt.

15. Lad være med at vente alt for længe med at mødes.


Mænd går meget efter det fysiske hos kvinder, men en del går også efter en kvinde der har både hjerte og hjerne. Kvinder har en tilbøjelighed til at gå mest efter personligheden.


Skab kontakt.

Den første henvendelse må meget gerne være unik. Ikke noget med ”Hej, du ser sød ud. Skal vi skrive...”. Det er kedeligt. Sidste gang jeg skrev til en, var da jeg opdagede at en kvinde havde kigget på min profil. Man kan jo godt tolke at hvis der er nogen der har kigget på ens profil og ikke lagt en besked, er der fordi de ikke er interesserede, men man kan også antage at de måske ikke tør tage den første kontakt. Så jeg skrev tilbage:
”Hvaaadddd?? Går du bare forbi min profil uden at sige Hej'?
Jeg fik svar dagen efter! Med andre ord, hvis der er noget du virkelig vil, så gå efter det!

Når mænd henvender sig, bliver de oftere afvist end hvis det er kvinder der lægger ud. Kvinder kan med fordel starte kommunikationen, fordi mænd er nærmest programmeret til at sige ja, hvor kvinder af biologiske grunde er programmeret til at sige nej. Det er en urgammel beskyttelsesmekanisme fra dengang vi boede på savannen der sikrer, at hun ikke pludselig står med 10 børn og en mand der ikke længere er til stede.

Nyd hinanden!
Når kontakten er skabt, og I er begyndt at mødes, er der kun tilbage at nyde hinanden i lejrbålets skær mens solen går ned og orkesteret spiller i baggrunden!

Vi ønsker jer allesammen held med at finde drømmekæresten!

Kommentarer

Canada skrev 20. okt. 2015, kl. 10:42
Tak for jeres god råd, jeg har haft over 3,000 besøg på min profile, har haft nogle god møde med sød mand, men viste med det samme, det var ikke os...har haft et par meget skuffert oplevelse, men kom over det med hjælp af Senior.dk, Tak for jeres hjælp.
Nu har jeg mød en rigtig sød mand for ca. halv år siden, og vi er rigtig god venner, så vi må ser om det udvikler sig til mere. Håbet er altid der. 😉 Held og lykke til alle jer som søge det samme som os andre, at find en som er den " perfect" match! Det må kunne lade sig gøre 👍

Svend Erik skrev 18. okt. 2015, kl. 14:44
Svend Erik
Jeg har sat to sæt billeder i og spurgt jer om mit indlæg var godt ja det var ok ,men der er ingen ting der virker v.h.Svend Erik


Skrevet af: David Fønsbo